Щастлив съм да заявя, че имам нова книга, която ще бъде публикувана този декември, декември 2020 г, „Как да не спазваме диети – готварска книга“!
Последната ми готварска книга, „Можем да сме здрави – готварска книга“, стигна #3 в класацията за бестселъри на Ню Йорк Таймс. Един преглед на Ню Йорк Таймс я нарече любимата готварска книга с рецепти за сезона.
Това, което различава тази готварска книга и предната, е, че не само всяка една рецепта е здравословна, но и всяка една съставка на всяка една рецепта е здравословна, храна със зелена светлина. И ние инкорпорирахме 21 трика от „Можем да сме здрави“, както можете да видите „Т“ са семена на черен кимион, например.
Отбелязвам рецептите, които се използват за отрицателни калории и всички други готини съвети и трикове, които също са налични на безплатното ми приложение за iPhone и Android, Dr Greger’s Daily Dozen; просто преминете на режим на отслабване.
Но ако се питате как да приема всички тези неща в храната си? Имам готварска книга с рецепти за вас! Идеална за всеки в списъка ви за подаръци този сезон.
И разбира се, всички постъпления, които получавам от всички мои книги, се даряват на благотворителност, също както тази. Надявам се, че ще й се насладите и ще си правите вкусна храна и не забравяйте да гласувате.

Източник: https://nutritionfacts.org/book/how-not-to-diet-cookbook
Превод, корекция и обработка: Цветомира Енчева и Петър Енчев